06.08.13

Transparent shirt outfit

     Dneska první pořádný outfit článek, za fotky děkuju Ladunce!<3 Snad budu mít ještě někdy takové ;D Na sobě mám snad kromě bot oblečení, které jsem si přivezla z Anglie. Fotky se moc povedly, trvalo nám to asi 5 minut :D




košile-Primark, šortky-VeroModa, taška-Primark, boty-H&M



     Dali byste si k svačině Apple pie? -jak jsem ho pekla já?



     Taky čekejte konečně nový design, na stránce s recepty closet-gourmet-recipes.blogspot.cz už je!! :) Líbí se vám? Dneska jsem četla na stránkách blesku pro ženy (bylo to na FB, nebrouzdám tam denně:D) dost podivný článek, který psal jistojistě zatvrzelý čech o módě.. ZDE! - taky s tím nesouhlasíte? (snad kromě harémek a špičatých nehtů..)

10 komentářů:

  1. Ta ctvrta fotka je uzasna :). Moc ti to slusi, outfit je pekny. S clankem nesouhlasim skoro vubec, to musela psat nejaka ignorantska zapskla staromodni zenska.
    Btw vcera jsem s tebou jela autobusem .))) A jela s nami i fitness blogerka z blogu Fitness as a lifestyle ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D to jsou strašné kecy v tom článku! jo Monču docela potkávám, sakra příště budu všímavější! :D

      Vymazat
  2. Haha,vždycky když vidím článek někoho kdo přijel z Anglie,má věci z Primarku.Já ho mám u nosu a nikdy jsem si tam nic nekoupila:D Každopádně supr věci.

    OdpovědětVymazat
  3. Na fotkách ti to sluší a ten koláš vypadá dokonale :)

    OdpovědětVymazat
  4. krásný outfit hrozně moc ti to sluší :)

    PS: Moc ráda bych tebe a tvé čtenářky pozvala k sobě na blog, kde právě probíhá GIVEAWAY o MSM (přípravek na vlasy) http://www.brunetky.blogspot.cz/2013/07/giveaway-02.html

    OdpovědětVymazat
  5. aká si krásna!
    tie šórtky sú úžasné a veľmi ti pristanú!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  6. Ta taška vypadá skvěle, škoda že takovou nemám, ale Tobě sluší beztak víc, než by slušela mně. :) A co se týče jablečného koláče, musela jsem si na blogu dohledat recept, dělá mi totiž hrozné chutě! :)

    OdpovědětVymazat