02.03.13

yummy'n'beneficial

ahoj:)
     Dopoledne jsem chtěla jít běhat, mám ale odřenou patu.. tak jsem se zašla podívat do alberta za kolik tam mají mražené ovoce, cena se mi moc nelíbila, tak jsem se šla projít po obchodě a zkoumat různé potraviny a kouknout na ovoce. Samozřejmě to nezůstalo jen u koukání, to bych nebyla já.



     Narazila jsem na vlasové rýžové nudle, ty, co dělají v asijských restauracích opékané se zeleninou a masem, pak mě napadlo, že se podívám na avokádo a ono bylo v akci - za 10Kč! Dvě poslední, musela jsem je vzít. A pak jsem si vzpomněla na teploučké toustíky, co jsem měla naposledy tak před měsícem a šla jsem pro chleba. :) Vydařený a ne moc drahý nákup, mám z toho vážně radost!

     Ráno jsem si udělala domácí ovesnou kaši z vloček, mléka, jablka, kokosu a mandlí!

30g vloček, 50ml mléka, půl jablka, kokos-já našla jen barevný:D,minuta v mikrovlnce, mandle na ozdobu :)
     Stihla jsem narychlo vyfotit i outfit, uplně obyčejný ale moc pohodlný, svetr je od přítele:)

  
     Kocourek je nadšený ze sluníčka, konečně, po těch měsících bez slunce byl nějaký unuděný a teď zas vesele lítá po bytě, blázen jeden, to byste museli vidět :DD


Užijte si krásnou sobotu!

4 komentáře:

  1. Tak levné avokádo bych vykoupila hned! :)

    OdpovědětVymazat
  2. mnamka tousty. Kocur je uplne najkrajší <3 tiež mám kocura ale na chate. Pekný blog som tvoja nova followerka. Bola by som velm irad akeby si si tiez pozrela moj blog. ďakujem :)))
    http://terezbk.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. To avokádo bych taky koupila. Ještě jsem ho nejedla, většinou právě kvůli té ceně, ale takhle bych ho hned brala!

    OdpovědětVymazat