06.03.13

já a..sport

     ...nemáme se se sportem příliš v lásce, nenávidím tělocviky, nenávidím kolektivní hry a míčové už vůbec ne, když mám příležitost, raději jdu sama do gymnastického sálu jezdit na kole, které není dvakrát příjemné /má pekelně tvrdé sedátko/.

     Od ledna se snažím aspoň příležitostně cvičit doma, občas mě to přestane bavit, tak se na to vykašlu, ale teď jsem u toho vydržela asi dva týdny a konečně jsem začla dělat svou vysněnou činnost - BĚH.

Tumblr_ll5fshupr81qjatkeo1_500_large
we♥it


     V komentářích u minulého článku byl dotaz, jestli ráda běhám. Takhle.. zatím ne, ale strašně se těším, až mě to začne bavit, až si budu připadat volná a až budu schopná uběhnout v kuse několik kilometrů. Zatím je to v plenkách, po každém běhu mě neskutečně bolí kotník, schválně kdy s tím přestanu. U Jillian mě prozměnu bolelo koleno, bolí pořád, sviňa! :D

Tumblr_mj7rl1jkol1s6l19mo1_500_large
we♥it

     Třeba dneska jsem se překonala, bylo krásně, šla jsem běhat kolečka, vždycky jsem čtvrt kolečka šla a třičtvrtě běžela, asi dvacet minut.. na začátek docela úspěch :D pak jsem si dala 25 minut u "Jamieho roztančené kuchyně" na orbitracku - miluju Jamieho! - skončila jsem solidně dobitá.. uzavřela bych to takhle - Sportem k trvalé invaliditě.

nějaké mňamky - vpravo nahoře řepa,ředkvičky,jogurt; vlevo dole - vaječina!
Vaječina je prý nářeční výraz, používáte ho?

1 komentář:

  1. A mohla by jsi mi nějakou fotku poslat na email? Ráda bych se podívala, muzikál cats miluju. :)

    OdpovědětVymazat