06.11.13

Začalo to nákupem.

     Víte, co mě dneska nabudilo na celé odpoledne? Nákup. Jeden prostý nákup potravin, jejichž seznam jsem si vysnila ve škole. Po nákupu /s kámoškou podobného založení/ jsem byla skvěle nalazená, už mi chybělo jen zajít do fitka. A tak jsem šla. :)


     Narazila jsem na skvělý speciál časopisu Kondice, kde jsou dost podrobně vypsané informace o zdravém stravování, takže jestli nemáte v něčem jasno a chcete to mít pohromadě, tak honem pro něj!


     Kocourovi se nákup taky moc líbil, i když neobsahoval žádné maso. Mouka a droždí na nějaký dobrý chlebík, tvaroh, jogurt, nějaká rajčátka, banány, nic nepotěší tak, jako oblíbený sýr v akci, kamarádkou doporučené sójové suky s rozinkama / karamelem (zrecenzuju:)), jáhlové vločky a veganská paštika ze zdravé výživy :)


     Ty veganské paštiky jsou fakt výborné, jako první jsem vyzkoušela fazolovou, teď vyzkouším provensálskou, cena: 14 Kč :)

     Neznáte někdo nějaký dobrý recept na chlebík? :)

3 komentáře:

  1. Nesnáším název "paštika". Evokuje to ve mě pomletý hnusný vepřový maso...:-/

    OdpovědětVymazat
  2. Nakup se mi moc libi :). Poslendi dobou nakupuju utracim nejvice za jidlo! Casopis Kondice neznam, z teto sfery mam nejradeji Dietu :).

    http://wonderlandbynat.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. same super veci!

    Pozyvam na giveaway o ZNACKOVE PLAVKY, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovědětVymazat